In de rol van makelaar (broker) begeleidt Darion secundaire handel van (illiquide) beleggingen. Binnen haar grote en internationale netwerk faciliteert Darion deze transacties voor een maximaal resultaat.

Secundaire handel

Binnen haar grote internationale netwerk van kopende en verkopende partijen doet het bedrijf er alles aan om een bevredigende transactie te faciliteren. Dit betekent dat Darion Capital Management voor u als koper of verkoper van beleggingen al het werk uit handen neemt en de volledige afwikkeling op zich neemt – dit alles uiteraard in goed overleg.

Listing

Darion Capital Management treedt op als Listing Agent van de Wiener Börse Dritter Markt. Wij assisteren in de registratie en ondersteunt fondsen op lange termijn. In vergelijking met andere beurzen in Europa is registratie aan de beurs in Wenen relatief goedkoop.

Investment Manager

Ook treedt Darion Capital Management op als Investment Manager voor verschillende beleggingsvehikels. Het beschikt over alle belangrijke en benodigde vergunningen en voldoet aan alle vereisten om fondsen in te richten. Jarenlange ervaring maakt Darion Capital Management een betrouwbare, breed inzetbare partner.